Information

Månadsmötet 3 dec lockade ca 20 medlemmar. Under informationsstunden diskuterades på vilket sätt månadstävlingens bilder skulle presenteras, före eller efter omröstning. Frågan lämnades över till tävlingsskommitten.

Bildvisningen blev till en lärorik insyn i två olika ateljefotografers sätt att arbeta, Ann-Christine i sin hemmaatelje och Leif Johansson i sin proffsatelje i Göteborg (fram till för några år sen).

Den 16 jan 2019 kommer den kände fotografen Brutus Östling till Hyssna Fotoklubb och visar sina bilder och kåserar. Klubben svarar för arrangemanget, där förtäring och en egen fotoutställning ingår. Detta sker i Hyssna Bygdegård.

Se mer information på denna hemsida under rubriken "Program",

Se annonser i Markbladet och på Facebook.

Information/inbjudningar från Ingemar Olsson finns alltid som mail inkl bilagor till var och en.

Några bilder från fotoutställningen på Hyssnadagen:

Protokoll från senaste styrelsemöte den 14 nov 2018 ligger nu som en länk till en word-fil under rubriken "För medlemmar" och sedan "Från styrelsen". Där finns också en rubrik "Notiser"

Höst/vinter-programmet finns nu under "Programfliken"

Mats Wallins Hasselbladskamera (en 500C) med vidvinkel, normal och teleobjektiv har renoverats med gott resultat.

Kameran finns hos Håkan Almkvist och kan lånas av klubbmedlemmar för fotografering.

Film och framkallning därav finns att köpa, Håkan har ett litet lager av 120-film.

Nu har förste låntagaren kommit och lånat kamerautrustningen inkl film! Lycka till Rune!!!

Se program.

Tävlingsbilder

Medlemstävling december påsikt. Bedömdes av klubbmedlemmar.

Första plats Anders Davidsson

Andra plats Leif Johansson