Hej

Premiären i Sätila och ny klubblokal på Björlandavägen 11 blev positivt mottagen. Lite mindre lokal, men mer sammanhållen. Enkel och praktisk.

Särskilt välkomnades nya medlemmar i klubben, Vi växer!!!

Enastående god fika i form av smörgåstårta och hembakad kaka serverades av Ann-Christine och Ingela. Toppen!!!

Ingemar visade bilder från Viskadalstävlingen, resultatet är utskickat via mail (har du inte fått, hör av dej till Ingela O). Grattis Ingela till en silvermedalj!

Månadstävlingen var påsikt och inget motto. Vinnarbilderna visas på hemsidan.

Bildspelen från Vuxenskolans nyöppning, samt gamla Sätilabilder visades.

Protokoll från senaste styrelsemöte ligger nu under rubriken "För medlemmar" och sedan "Från styrelsen". Där finns också en rubrik "Notiser"

Programgruppen skall inom kort ta tag i hösten 2018. Välkommet med nya ideer.

Skagenresan 18-20 maj blev en 110%-ig succe! Allt fungerade, färjeresan, hostellet (så heter det), maten, utflyktsmålen och framför allt umgänget och fotograferingen, Torbjörn, detta har du planerat och genomfört jättebra! Kanske skönt att valutan, fikan o maten inte kostar lika mycket i Sverige (ännu).

Mats Wallins Hasselbladskamera (en 500C) med vidvinkel, normal och teleobjektiv har renoverats med gott resultat. Kameran finns hos Håkan Almkvist och kan lånas av klubbmedlemmar för fotografering. Film och framkallning därav finns att köpa, Håkan har ett litet lager av 120-film.

Kalender

Nu är det uppehåll till höstupptakten i augusti. Programgruppen tar fram höstens program.

Tävlingsbilder

Medlemstävling maj 2018 påsikt.

Första plats Anders Davidsson

Andra plats Margareta Lagerholm