Information

Webbsidan uppe igen efter hackerattacken. En lite äldre version har använts för att återställa hemsidan så vänligen dubbelkolla filer ni laddat upp så att inget missas.

Samtidigt med återställandet gjordes en teknisk uppgradering, därav det ändrade utseendet.

/Stefan

Välbesökt årsmöte med sedvanliga förhandlingar och förväntade val av ledamöter, som skött sej bra under 2019. (Protokoll läggs in när det är justerat). Riklig och god fika, som alltid. Årets (2019) fotografer och bilder utsågs. Ingemar Olssons fina bildspel från Bohuslän avslutade kvällen.

/Redaktör'n

Nu är det dags att lämna in bilder till Viskadalstävlingen, se Ingemars mail den 4/2 inkl bilaga med tävlingsregler.

Digitala bilder lämnas in via vår hemsida

Påsikten lämnas till Ulf

Vi vill ha bilderna senast den 24 i denna månad så vi hinner sammanställa dom

Klubben betalar tävlingsavgiften

Ingemar o Ulf

Månadsmötet 13 januari 2020.

Välbesökt möte med mycket fin bildvisning från Lofoten av Reine Johnsson.

Information om bildafton, se ovanstående affisch, den 4 mars och för allmänheten.

Vårens program har anlänt, finns inlagt i Program-sidan.

Markmästerskapet 2019-11-27

Jury: Hasse ”Studio 54” Persson

Klass A: Påsikt färg                                     Hyssna 24p                Kinna 18p
1. Håkan Almkvist, Hyssna FK.
2. Susanna Berg Isherwood, Kinna FK.
3. Katarina Almkvist, Hyssna FK.

Diplom;

Maria Lundborg, Kinna FK.
Ann-Christin Carlsson, Hyssna FK.
Susanna Berg Isherwood, Kinna FK.

Klass B: Påsikt svartvitt                            Hyssna 12p                Kinna 26p
1. Camilla Ekendal, Kinna FK.
2. Ing-Marie Ingemarsson, Kinna FK.
3. Ingemar Olsson, Hyssna FK.

Diplom:

Camilla Ekendal, Kinna FK.
Ann-Christin Carlsson, Hyssna FK.

Klass C: Digital bild                                 Hyssna 38p                Kinna 8p
1. Ingela Olofsson. Hyssna FK.
2. Reine Johnsson Hyssna FK
3. Ingela Olofsson, Hyssna FK.

Diplom:

Susanna Berg Isherwood, Kinna FK.
Camilla Ekendal, Kinna FK.
Ingemar Olsson, Hyssna FK
Reine Johnsson, Hyssna FK.

Resultat:                                                  Hyssna 74p                Kinna 52p

Nu har vi fått en ny fräsch , uppgraderad MEDLEMSLISTA.

Logga in på hemsidan, gå in på "För medlemmar", sen klicka på "Medlemslista". Kolla så allt stämmer, om inte kan du rätta ditt eget via "Min profil" eller kontakta Ingela (ruin2017@gmail.com)

/ Ingela .

Inlagt 24/4-19 av HåkanA. Kalendern ni ser till höger är ett förslag från styrelsen för att göra våra klubbaktiviteter mer överskådliga. Den är alltså ännu inte "igångsatt". För att se vad som är inlagt på prov, klicka på texten i rutan. Har ni synpunkter och idéer om kalendern, kontakta HåkanA via mail eller tfn 0738 434757.

Klubben har skaffat SWISH med nummer 123 26 87 150

Mats Wallins Hasselbladskamera (en 500C) med vidvinkel, normal och teleobjektiv har renoverats med gott resultat.

Kameran finns hos Håkan Almkvist och kan lånas av klubbmedlemmar för fotografering.

Film och framkallning därav finns att köpa, Håkan har ett litet lager av 120-film.

Resultatet från månadstävlingen 13 januari inget tema

Första plats Reine Johnsson

Andra plats Torbjörn Hagberg

Tredje plats Ulf Arnell

Årets bilder 2019.

Årets fotograf 2019

"Årets fotograf" blir den person som lyckats skrapa ihop flest poäng sammanlagt under årets månadstävlingar. De bilder som räknas in är de tre högst placerade i varje klass per månadstävling.

1a. Reine Johnsson

2a. Ann-Christin Carlsson

3a. Ingela Olofsson

Årets bild 2019 påsikt; Katarina Almkvist

Årets bild 2019 digitalt, Reine Johnsson

Årets flitpris 2019 går till den, som medverkat i flest tävlingar och arrangemang och gick till Ingemar Olsson

Årets "fixare" 2019 går till den som under året stötta, hjälpt och förmedlat kunskap om bild och teknik till våra medlemmar och gick till Johan Siverklev.